Covid-19

DU KAN KÄNNA DIG TRYGG HOS OSS


Vi på salongen gör allt i vår makt för att skapa en trygg och säker miljö för kunder och medarbetare. Det är riktlinjer vi alltid arbetar efter, men i detta skede har vi skärpt våra rutiner ytterligare och vill med denna informationssida dela med oss av vårt säkerhetstänk och arbetssätt.


Självklart följer vi alla myndigheters råd och rekommendationer. Vi kommer att hålla vår verksamhet öppen så länge vi får och kan och vill att ni fortsätter att komma till oss för era behandlingar. I detta kritiska läge så behöver vi småföretagare er kunder mer än någonsin och vi vill verkligen att ni ska veta hur mycket vi uppskattar ert stöd! Vi i skönhetsbranschen är precis som många andra branscher helt beroende av ett ständigt och ihållande kundflöde. Så TACK till alla våra härliga kunder! Nu hjälps vi åt så vi så snart som möjligt kan återgå till en "normal" vardag.


Har du några som helst funderingar så vill vi gärna att du kontaktar oss!

TEXTEN NEDAN KOMMER ATT UPPDATERAS VARTEFTER DEN RÅDANDE SITUATIONEN I SVERIGE ÄNDRAS.

AV- & OMBOKNING

STOPPA SMITTAN, STANNA HEMMA! Vi vill att du som känner dig sjuk stannar hemma! Det gäller såklart även oss som jobbar på salongen, är vi sjuk så kan vi komma att behöva boka om din tid lite i sista sekund.


Detta gäller: Du som känner dig sjuk måste boka om din tid hos oss. Vi har hävt 24-timmarsregeln för tillfället och satt denna avbokning till 30 min innan bokad tid. Avbokning sker i vanlig ordning med den länk och kod som du fått i den bekräftelse du erhöll vid bokningstillfället / ditt påminnelse-sms. Skulle du däremot strunta i att komma till din behandling utan att meddela oss detta, gäller att vi debiterar dig 50 % av behandlingskostnaden, precis som förut.


Avbokningar via sms till salongens telefon / mail / Facebook är ej giltig utan bekräftelse.

ÖPPETTIDER & BOKNING

ÖPPETTIDER: Vi kommer att hålla öppet ENBART för bokade kunder.

För att säkerställa så lite spring som möjligt kommer vi hålla salongsdörren låst och endast kunder som bokat en tid kommer att vara välkomna in.

Därav kan vi ej ta emot bokningar / frågor över disk, förutom när detta sker i samband med din bokade behandling. Så tyvärr är dörren låst även för dig "stammis" som spontant tänker komma in för att boka tid / fråga om något / köpa en produkt. Men kom ihåg, vi finns tillgängliga för dig ändå! Maila, ring, smsa eller använd vår chat på Facebook och Instagram!


Även fast vi uppskattar att ni kunder kommer i god tid till er behandling så ber vi er att ej komma för tidigt, 5 minuter innan räcker väl. Detta för att vi ska hinna utföra de nya städrutinerna mellan varje bokad kund. Vi kommer ej ha möjlighet att släppa in er i förväg eftersom städning pågår.


BOKNING: All bokning sker i så stor utsträckning som möjligt via vår bokningssida. Vi har ej möjlighet att avbryta en behandling för att svara i telefon. Däremot är du hjärtligt välkommen att tala in ett meddelande eller skicka ett sms med ditt ärende, så återkommer vi så snart vi har möjlighet. Det går även bra att kontakta oss via mail och våra sociala medier så återkommer vi till dig för att boka en tid.


Du som drabbas av utebliven barnomsorg och ej har möjlighet att komma för behandling under dagtid / vardagar, så gör vi allt för att försöka vara så flexibla vi bara kan för att kunna möta behov av behandling under kvällar och helger.

STÄDNING & SKÄRPTA RUTINER

Vi är vana att ha hålla god hygien och smittrena våra verktyg och arbetsytor. Dessa rutiner kommer vi att fortsätta med.


TEXTILIER: I vanliga fall används textilier på vissa behandlingssängar, så som en mysig filt att lägga på sig om man känner sig frusen. Textilier som i vanliga fall tvättas regelbundet för att säkerställa en god hygien kommer tills vidare att tas bort. Så du som vet att du kan känna dig lite frusen, medtag en mysig kofta att ta på dig!


TIDNINGAR & BROSCHYRER: I vanliga fall så kan du sitta och bläddra i en tidning eller broschyr i väntan på din behandlingstid. Dessa är nu borttagna, men skulle du vilja ha med en broschyr hem, tveka inte att fråga efter en sådan, de finns bakom kassadisken.


UTÖKADE STÄDRUTINER MELLAN VARJE KUND: Vi har lagt in extra tid mellan varje bokad behandling för att kunna utföra våra utökade städrutiner. Vi byter underlag där du som kund legat under din behandling. Alla textilier är borttagna och enbart engångsmaterial används som underlag på behandlingssängar och övriga ytor. Vi desinfekterar alla handtag, lampknappar, kortterminal, skohorn, ytor på toalett och övriga ytor som du som kund kan komma i kontakt med under din bokade tid hos oss. Vi släpper inte in ny kund innan detta är genomfört, så ingen idé att stå och rycka i dörren. Vi kommer och släpper in dig när vi är klar. 


SKOR INOMHUS: Vi tillåter inte ytterskor inne på salongen. Tofflor i textil har tagits bort, så du får strutta runt i strumporna alternativt ta på ett par skoskydd utanpå dina ytterskor.

VAD KAN DU GÖRA SOM KUND?

  • STÖTTA DIN SALONG genom att boka behandling, köp presentkort och produkter!
  • Men... stanna hemma om du är sjuk, oavsett sjukdom. Har du någon hemma som är sjuk, var extra uppmärksam på symptom hos dig själv.
  • Pollensäsongen har kommit igång. Ofta känner en allergiker till sina allergisymptom, men är du osäker på om det är allergi eller förkylning, stanna hemma.
  • Tvätta händerna noggrant och ofta, använd handsprit om du ej har tillgång till tvål och vatten. Hos oss finner du handsprit strategiskt utplacerat i hela salongen, den vill vi att du använder.
  • Hosta och nys i armvecket.
  • Ta ej med din kompis eller familjemedlem till behandlingen.
  • Minska den fysiska kontakten genom att hålla avståndet, undvik handslag, kindpussar och kramar.
  • Då Covid-19 smittar via bl.a. droppar av t.ex. saliv och vi i många fall utför behandling mycket nära ditt ansikte så får vi för en tid framöver hoppa över våra härliga pratstunder under behandlingstillfället. Det är tråkigt, men för allas säkerhet.
  • För att underlätta städningen för oss på salongen önskar vi att du ej tar på ytor i lokalen i onödan.

LÄNKAR

Copyright Just C 2020