Brow Lift
Fransförlängning

Tidsbokning för Brow Lift / Brow Lamination


Hos Studio Just C i Avesta kan du boka Brow Lift / Brow Lamination. Bokning sker smidigt via vår bokningssida där du finner information om alla våra behandlingar, alla tillgängliga behandlingstider och aktuella priser. Är du fundersam över något gällande behandlingen så kontakta oss i första hand via epost eller vårt kontaktformulär. Under behandlingstid så svarar vi ej i telefon, men tala gärna in ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan. Varmt välkommen till vår skönhetssalong på Kungsgatan 5 i Avesta.

BROW LIFT / BROW LAMINATION I AVESTA


Brow Lift eller Brow Lamination som behandlingen också kallas, är en behandling där vi med skonsamma produkter permanentar brynen för att ge en effekt av mer fylliga och tjocka ögonbryn efter dina önskemål. Färgning av brynen, eftervårdande keratinbehandling som stärker och vårdar brynet, vaxning / plock och styling av brynen ingår i behandlingen.


Detta är en perfekt behandling för dig som vill uppnå ”Brushed-up looken”, men självklart anpassar vi formen på brynen och riktningen på stråna efter just dina önskemål. Brynen kommer att upplevas som fylligare efter behandlingen. Dock krävs att du har en viss mängd egna strån i brynet då vi tyvärr inte kan trolla fram strån som inte finns.

Hållbarheten beror av det naturliga stråets växtcykel, men vi rekommenderar att behandlingen utförs med 4 till 6 veckors mellanrum.


Vi arbetar med skonsamma produkter från det svenska märket By Bexter. By Bexter följer svensk och europeisk produktlagstiftning och alla produkter är registrerade hos Läkemedelsverket. Permanentvätskorna är godkänd av läkemedelsverket för att användas på hud.


Åldersgräns för denna behandling är 16 år.

ATT TÄNKA PÅ FÖRE & EFTER DIN BEHANDLING


Före

Kom med så "ovårdade" och oplockade bryn som möjligt. Skippa peelingen och starka / oljiga produkter på och runt brynen.


Du som har känslig hud, sår, eksem i eller kring brynen, använder hudvårdsprodukter innehållande syra eller är allergisk emot något av ämnena i våra produkter / färger bör ej genomgå denna behandling. Vi utför inte behandlingen på skadad hud. 


Efter

  • Viktigt att ej blöta brynen på minst 24 timmar.
  • Använd ej makeup, makeupremovers, rengöringar eller fetare kräm / olja på eller runt brynen under de första 48 timmarna.
  • Gnugga / pilla ej på brynen då det kan göra att själva permanenten släpper och brynen kan återtar sin ursprungliga form.
  • Borsta igenom dina bryn dagligen och använd gärna en bryngelé som hjälper till att hålla strånen på plats.

Brow Lift & Keratinbehandling, inkl. brynfärg

695 kr

Copyright Just C 2020