Frans- & Brynfärg
Fransförlängning

Tidsbokning för Frans- & Brynvård


Hos Studio Just C i Avesta kan du boka frans- & brynfärg, vår lyxiga bryn- behandling Signature Brows, formning av bryn och Brow Henna. Bokning sker smidigt via vår bokningssida där du finner information om alla våra behandlingar, alla tillgängliga behandlingstider och aktuella priser. Är du fundersam över något gällande behandlingen så kontakta oss i första hand via epost eller vårt kontaktformulär. Under behandlingstid så svarar vi ej i telefon, men tala gärna in ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan. Varmt välkommen till vår skönhetssalong på Kungsgatan 5 i Avesta.

FRANS- & BRYNVÅRD I AVESTA


Dessa behandlingar passar dig som vill slippa bära så mycket smink men ändå vill ha markerade ögonfransar och bryn. Eller har du, precis som många andra av oss noppat sönder dina bryn? Lugn, vi hjälps åt att rädda dem. I de flesta fall går det faktiskt att få tillbaka förlorad brynväxt. Är du osäker på vad vi kan göra för just dina bryn? Kom in på en konsultation så kikar vi på just dina förutsättningar. Det bästa av allt, vare sig du väljer att färga dina fransar eller bryn så ingår alltid en vårdande keratinbehandling av det behandlade området. Bra va?


Signature Brows

Ge dina bryn all kärlek i världen! Med vår brynbehandling Signature Brows så tar vi fram de rätta brynen för just dig. Behandlingen inkluderar färgning, vaxning, formning med pincett, lugnande brynmask och keratinbehandling. Som grädde på moset så avslutar vi hela behandlingen med styling och sminkning av dina bryn och vi delar med oss av våra tips på hur du bäst sköter om dina bryn.

Brow Henna

Infärgning av hud och bryn med 100 % naturlig, organisk henna (godkänd inom EU). Färgen varar 1-2 veckor på huden och 4-6 veckor på stråna. Hållbarheten varierar beroende på skötsel och hudtyp. Perfekt för dig som önskar ett fylligare bryn, eller för dig som saknar vissa delar av brynet. Behandlingen inkluderar lättare ansning av brynen och efterbehandling med brynolja. För bästa hållbarhet, ge dina bryn en ordentlig peeling dagen innan behandlingen.

Brow Shaping

Vildvuxna bryn? Då passar denna behandling dig. Vi vaxar bort allt det där överflödiga som gör brynet odefinierbart och finlirar sedan med pincetten för att ta fram den bästa formen för just dina bryn.


Color Lashes / Brows / All

Känns ansiktet färglöst? Då kan lösningen vara så enkel som att brynen och / eller fransarna behöver lite färg. I behandlingen ingår färgning av fransar och / eller bryn och vår populära keratinbehandling för fransar / bryn. Vid färg av bryn ingår alltid lättare ansning av brynen. Vid behov av omformning av ögonbrynen, välj till behandlingen Brow Shaping.


Hållbarheten på dessa behandlingar beror av det naturliga hårets växtcykel och om fransar och bryn utsätts för mycket solljus, men vi rekommenderar att vald behandlingen utförs med 4 veckors mellanrum.


Vi arbetar med skonsamma produkter från RefectoCil, RefectoCil Sensitive, Biosmetics Intensive och BH Brow Henna. Alla produkter följer svensk och europeisk produktlagstiftning.


Åldersgräns för dessa behandlingar är 16 år.


OBS! Vi har frans- och brynfärger (RefectoCil Sensivite) som är växtbaserade och kan passa dig med allergi mot "vanlig" hårfärg. Kom in till oss så kan vi göra ett test och kolla om denna färg fungerar för dig.

ATT TÄNKA PÅ FÖRE & EFTER DIN BEHANDLING


Före

Kom till din avtalade behandlingstid utan smink på ögon, ögonfransar och bryn. Vi tvättar alltid dina fransar och bryn innan behandlingen påbörjas, men detta moment kommer att ta onödigt mycket tid från din behandling om det sitter mascara / eyeliner / ögonskugga / brynprodukter på behandlingsområdet.


Du som har känslig hud, sår, eksem kring ögonen / brynen eller är allergisk emot något av ämnena i våra produkter / färger bör ej genomgå dessa behandlingar. Vi utför inte behandlingar på skadad hud. Är du osäker på om du tål hennafärg eller någon av våra andra färger, vänligen kontakta oss så utför vi ett allergitest.


Efter vaxning / plock med pincett

Du som genomgått en behandling där hår har avlägsnats genom vaxning eller plock med pincett avråds från att ta på det behandlade området direkt efter behandlingen då det finns risk att huden infekteras av smuts och bakterier från fingrarna.


Efter Brow Henna

Hennafärgen fäster i det översta hudlagret. För att optimera hållbarheten bör ej produkter som exfolierar huden att användas, typ peeling och syra.


Efter Keratinbehandling

Alla våra behandlingar där fransar och bryn färgas avslutar vi alltid med en vårdande keratinbehandling. Ge keratinet tid att tränga in i fransar och bryn genom att vänta till dagen efter med tvätt av behandlat område.

Brow Henna - brynfärgning

695 kr

Signature Brows

550 kr

Color All & Keratinbehandling

550 kr

Color Brows & Keratinbehandling

350 kr

Color Lashes & Keratinbehandling

350 kr

Brow Shaping - brynformning

200 kr

Copyright Just C 2020