Fransförlängning
Fransförlängning

Tidsbokning för Fransförlängning


Hos Studio Just C i Avesta kan du boka Singelfransar och Volymfransar. Bokning sker smidigt via vår bokningssida där du finner information om alla våra behandlingar, alla tillgängliga behandlingstider och aktuella priser. Är du fundersam över något gällande behandlingen så kontakta oss i första hand via epost eller vårt kontaktformulär. Under behandlingstid så svarar vi ej i telefon, men tala gärna in ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan. Varmt välkommen till vår skönhetssalong på Kungsgatan 5 i Avesta.

SINGEL- & VOLYMFRANSAR I AVESTA


Vid all typ av fransförlängning anpassas tjockleken och längden på syntetfransarna utefter vad dina naturliga fransar klarar av att bära upp. Dessutom designar vi fransförlängningen så den ska passa just dina ögon. Antalet naturliga fransar varierar, vissa har tätt i sin fransrad och andra glest. Så resultatet beror dels på hur mycket fransar du själv har och valet av typ av fransförlängning.


Våra naturliga fransar har en växtcykel som gör att vi varje dag tappar ca 5 naturliga fransar. I och med detta så faller även syntetfransen bort. Detta medför att du behöver fylla på din fransförlängning med jämna mellanrum, vi rekommenderar en påfyllning var 3:e vecka. När du kommer för en påfyllning så rensar vi bort syntetfransar som vuxit ut och sticker ut ur förlängningen, sedan fyller vi på med nya syntetfransar där luckor uppstått.


Singelfransar innebär att 1 st syntetfrans appliceras per 1 st naturlig frans.

Naturlig volym innebär att 2-3 st tunna syntetfransar appliceras per 1 st naturlig frans.

Megavolym innebär att 4 eller fler tunna syntetfransar appliceras per 1 st naturlig frans.


Vi arbetar med syntetfransar i tjockleken 0.03 mm till 0.12 mm och dessa finns dessutom i olika böj, vilket gör att vi lätt kan anpassa fransförlängningen efter dina förutsättningar.


Det lim som används vid en fransförlängning är ett cyanoakrylatbaserat lim (en s.k. härdplast) som kan orsaka allergi hos känsliga personer. Alla våra lim är godkända för att användas vid ögonfransförlängning och följer svensk och europeisk produktlagstiftning. Dessutom innehar vi den lagstadgade utbildning som krävs för att få arbeta med denna typ av produkt och vi använder punktutsug för att minimera exponeringen av limångor.


Åldersgräns för denna behandling är 18 år.

ATT TÄNKA PÅ FÖRE & EFTER DIN BEHANDLING


Före

Kom till din avtalade behandlingstid utan smink på ögon och ögonfransar. Vi tvättar alltid dina fransar innan appliceringen av syntetfransar påbörjas, men detta moment kommer att ta onödigt mycket tid från din behandling om det sitter mascara / eyeliner / ögonskugga i fransområdet. För att kunna applicera syntetfransarna korrekt så krävs en helt ren ytan på den naturliga fransen.


Vi avråder dig som har ryggproblem, svårt att ligga still, svårt att sluta ögonlocken helt när du blundar eller har en känd allergi mot cyanoakrylatlim att välja denna behandling. Har du korta, slitna och tunna fransar och känner dig osäker på om behandlingen passar dig, kontakta oss så får vi göra en bedömning av statusen på dina naturliga fransar. Vi utför inte behandlingen på skadade fransar.


Efter

Ge din nya fransförlängning de bästa förutsättningarna att hålla sig fin genom att:

  • Tvätta och borsta fransarna dagligen.
  • Undvik att vidröra fransarna i onödan, gnugga ej ögonen och sov helst på rygg.
  • Bär ingen mascara eller eyeliner. Bär du smink, bör det EJ vara vattenfast och var extra noggrann med rengöringen runt ögonen.


!!SMINK och SMUTS förkortar livslängden på din fransförlängning!!

Nytt set Megavolym

2.800 kr

Nytt set Naturlig volym

2.500 kr

Nytt set Singel

2.000 kr

Påfyllning Refill

1.125 kr

Påfyllning Express

940 kr

Påfyllning Mini

800 kr

Borttagning Remove

395 kr

Copyright Just C 2020