Lash Lift
Fransförlängning

Tidsbokning för Lash Lift


Hos Studio Just C i Avesta kan du boka Lash Lift & Keratinbehandling. Bokning sker smidigt via vår bokningssida där du finner information om alla våra behandlingar, alla tillgängliga behandlingstider och aktuella priser. Är du fundersam över något gällande behandlingen så kontakta oss i första hand via epost eller vårt kontaktformulär. Under behandlingstid så svarar vi ej i telefon, men tala gärna in ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan. Varmt välkommen till vår skönhetssalong på Kungsgatan 5 i Avesta.

LASH LIFT & KERATINBEHANDLING I AVESTA


Lash Lift är en behandling där vi med skonsamma produkter permanentar de naturliga ögonfransarna och därigenom ger dem en snygg böj. Färgning av fransarna och eftervårdande keratinbehandling som stärker och vårdar fransarna ingår i behandlingen. Välj gärna till att få brynen färgade på samma gång. Då ingår även vaxning / plock av brynen i behandlingen.


Denna behandling passar dig som inte kan eller vill ha en fransförlängning, men ändå vill ha mer synliga fransar.


Hållbarheten beror av den naturliga fransens växtcykel, men vi rekommenderar att behandlingen utförs med 6 till 8 veckors mellanrum.


Vi arbetar med skonsamma produkter från det svenska märket By Bexter. By Bexter följer svensk och europeisk produktlagstiftning och alla produkter är registrerade hos Läkemedelsverket. Permanentvätskorna är godkänd av läkemedelsverket för att användas på hud och hår, så de är ytterst skonsamma mot dina fransar.


Åldersgräns för denna behandling är 16 år.

ATT TÄNKA PÅ FÖRE & EFTER DIN BEHANDLING


Före

Kom till din avtalade behandlingstid utan smink på ögon och ögonfransar. Vi tvättar alltid dina fransar innan behandlingen påbörjas, men detta moment kommer att ta onödigt mycket tid från din behandling om det sitter mascara / eyeliner / ögonskugga i fransområdet. För att kunna utföra en lash lift så krävs en helt ren ytan på den naturliga fransen.


Vi avråder dig som har ryggproblem, svårt att ligga still, svårt att sluta ögonlocken helt när du blundar eller har rinniga ögon trots att du blundar att välja denna behandling. Har du korta, slitna och tunna fransar och känner dig osäker på om behandlingen passar dig, kontakta oss så får vi göra en bedömning av statusen på dina naturliga fransar. Du som har känslig hud, sår, eksem kring ögonen eller är allergisk emot något av ämnena i våra produkter / färger bör ej genomgå denna behandling. Vi utför inte behandlingen på skadade fransar.


Efter

  • Viktigt att ej blöta fransarna på minst 24 timmar.
  • Använd ej ögonmakeup, ögonmakeupremovers, rengöringar eller fetare kräm / olja på eller runt ögonen under de första 48 timmarna.
  • Under de första 48 timmarna, undvika att tvätta håret med schampo och balsam, bada bastu och utsätta fransarna för hög värme.
  • Gnugga / pilla ej på fransarna då det kan göra att själva permanenten släpper och fransarna kan återtar sin ursprungliga form.
  • Borsta igenom dina fransar dagligen och använd gärna en vårdande Keratinmascara.

Lash Lift & Keratinbehandling, inkl. fransfärg

895 kr

Lash Lift & Keratinbehandling, inkl. frans- & brynfärg

995 kr

Copyright Just C 2020