Tandblekning
Fransförlängning

Tidsbokning för Tandblekning


Hos Studio Just C i Avesta kan du boka skonsam kosmetisk tandblekning. Bokning sker smidigt via vår bokningssida där du finner information om alla våra behandlingar, alla tillgängliga behandlingstider och aktuella priser. Är du fundersam över något gällande behandlingen så kontakta oss i första hand via epost eller vårt kontaktformulär. Under behandlingstid så svarar vi ej i telefon, men tala gärna in ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan. Varmt välkommen till vår skönhetssalong på Kungsgatan 5 i Avesta.

SKONSAM KOSMETISK TANDBLEKNING I AVESTA


Få 2-9 nyanser vitare tänder, helt utan smärta med MightySmile.

Ljusaste nyansen som kan uppnås är den egna naturliga färgen på tanden. Blekgelén tar bort missfärgningar som ansamlats i tandens dentin från mat, dryck och tobak. Emaljens färgnyans förblir intakt, likaså färgen på tandimplantat / kronor / fasader och lagningar.


Hållbarheten av en kosmetisk tandblekning varierar från person till person och beror på mat- och dryckesvanor, anvädning av tobak och munnens egen pH-värde. För ett hållbart resultat rekommenderar vi en Touch up var 3:e till 6:e månad.


Vi arbetar med skonsamma produkter från MightySmile. Blekgelén som används uppfyller svensk och europeisk pruduktlagstiftning gällande mängden väteperodix (0.1 %) i tandblekningsprodukter för salongsbruk. Starkare halt väteperoxid kräver att legitimerad tandläkare / läkare utför behandlingen.


Behandlingen utförs ej på gravida, ammande eller personer som genomgår behandling mot cancer. Det finns ingen dokumenterad risk, men vi väljer att följa försiktighetsprincipen.


Åldersgräns för denna behandling är 18 år.

ATT TÄNKA PÅ FÖRE & EFTER DIN BEHANDLING


Före

  • Innan din behandling rekommenderar vi att du uppsökt din tandläkare eller tandhygienist för att fastställa att du är en lämplig kandidat för kosmetisk tandblekning. Tandsten bör tas bort före behandlingen för ett optimalt och jämt resultat.
  • Borsta gärna tänderna innan du kommer på din behandling.


Efter

  • Flourfläckar på tänderna kan framträda direkt efter behandlingen, dessa försvinner inom någon timme.
  • Efter din behandling så rekommenderar vi att du ej äter / dricker något inom den närmsta timmen.
  • Upp till 48 timmar efter behandlingen är emaljen känslig och därför rekommenderar vi att du undviker rökning / snusning / kaffe / te / starkt färgad mat / starkt färgad dryck tills att emaljen återfått sin fulla styrka.

Kosmetisk tandblekning

1.695 kr

Touch up inom 6 mån

595 kr

Touch up efter 6 mån

795 kr

Copyright Just C 2020