Om oss

EXPERTER PÅ SKÖNHET I AVESTA


Varför ska du välja oss?

Vi är, precis som rubriken säger, experter på skönhet.


Våra ledord är kvalité och kundfokus. Vårt mål är att du som kommer för en behandling ska lämna oss med en känsla av harmoni. Vi vill ge dig en lugn och avkopplande stund där du som kund har all vår fokus under hela behandlingen. Du ska känna dig trygg i våra händer.


När du bokar en tid hos oss så kan du vara säker på att vi har den expertis som krävs för att kunna utföra behandlingen på ett tryggt och säkert sätt. Vi ser till att hålla oss välutbildade inom våra arbetsområden, inneha de lagstadgade utbildngningar som krävs och följer alltid de krav och rekommendationer som branschen sätter för en god och trygg miljö där både behandlare och kund befinner sig. Du är alltid försäkrad när du kommer till oss för din behandling.

I STUDION MÖTER DU

Fransförlängning

Cecilia Pethlén

Frans- & Brynstylist

Skönhetsterapeut

Cecilia utbildade sig 2013 till frans- och brynstylist och har sedan dess vidareutbildat sig ett 20-tal gånger hos några av de världsledande aktörerna i branschen. Hon har med stor framgång tävlat i fransförlängning på internationell nivå och 2018 knep hon världsmästartiteln i volymfrasar.


Under några år har hon själv drivit skola och utbildat inom områdena fransar och bryn, men håller i dagsläget enbart privata utbildningar på förfrågan.


2019 stod hon som organisatör för European Lash Championship i Stockholm.


I övrigt är hon utbildad inom områdena kosmetisk tandblekning och spray tan.


Med mottot: "Kan man inte göra saker ordentligt så behöver man inte göra dem alls", så bedriver hon en ständig kamp mot alla oseriösa aktörer på marknaden och försöker höja standarden och säkerheten inom skönhetsbranschen.

Fransförlängning

Anna Engdahl

Leg. sjuksköterska

Injektionsbehandlare

Anna är Legitimerad Sjuksköterska med vidareutbildning som specialistsjuksköterska inom operationssjukvård, certifierad för Botox, fillers och Plasma Pen.


Hon har genomgått ett flertal olika utbildningar för olika typer av fillers, olika botoxbehandlingar samt Elite training med Plasma Pen. Dessutom har Anna genomgått utbildning för ett säkert tänkande kring estetiska behandlingar och arbetar med CE godkänd utrustning.


Certifierad av Säker Klinik, som är ett företag som samarbetar med If Skadeförsäkring för att skapa en tryggare och säkrare skönhetsbransch. 


Säker Klinik certifierar utbildade kliniker och ger en extra trygghet i form av en behandlingskadeförsäkring som träder i kraft om något skulle hända under eller efter behandling.

Copyright Just C 2020